артисти

Atanas Georgiev - N.A.S.O

Атанас Георгиев – Насо – повелителят на клубната сцена в България. Човека, с който градуса на партито е гарантирано висок.

През последните години, N.A.S.O е неизменна част от най-големите партита в България. Сцената на големите купони обаче, не е единственото място, на което можете да срещнете N.A.S.O. В музикалните среди той е познат като мулти инструменталист, артист изпълнител, DJ и музикален продуцент. Успешно успява да съчетае шумните партита с авторството на много хитови парчета. Зад гърба му стоят голям брой музикални проекти с имена от българския и международния музикален бизнес.Какво още можем да очакваме от N.A.S.O дори той самият не може да ни каже, затова най-добре се ослушайте за следващото голямо парти – N.A.S.O  несъмнено ще ви черпи голяма доза парти настроение.

През последните години, N.A.S.O е неизменна част от най-големите партита в България. Host на „Dream party“ – тата, организирани от Monster Hip Hop Pool Party, събиращи купища фенове на хип-хоп музиката. Човекът, който ще отключи парти настроениeтo ви без значение дали се намирате в Yalta, Брилянтин, Culture Beat или някой клуб в чужбина.

N.A.S.O всъщност носи името Атанас Георгиев и роден в град Бургас. Още от най-ранна детска възраст Атанас започва да свири на пиано и китара в Музикална школа. От четвърти до дванадесети клас учи в Средно Музикално Училище „Панчо Владигеров” – гр. Бургас, специалност „Класическа китара“. Освен пиано и китара, Насо успява да овладее изкуството на бас-китарата и барабаните. Печелил е награди от конкурси в България и Румъния. От 1999г. е Музикален ръководител на и участник във вокално-инструментален състав към Културен Дом НХК – гр. Бургас. По това време записва и двугодишен курс по тонрежисура към Музикалното училище. Основава групите „С.П.У.Х.” и „Смерч”. Организатор е на няколко големи концерта в бургаска област, излъчени в местните медии. Работи в озвучаващия екип на няколко издания на Международен Фолклорен Фестивал – гр. Бургас.

През 2004г. е приет в Нов Български Университет, специалности „Поп пеене” и „Тонрежисура”. Участва в ТВ предаването „Новите идоли”. След серия от кастинги е избран да бъде едно от петте момчета в успешния проект „Групата”. Осъществява първия си запис в Warner Chappell Studio в Стокхолм, Швеция. „Групата” са номинирани за „Най-добър дебют” на наградите на сп. „Блясък” през 2007г. и  за дебют на наградите на БГ Радио през същата година. Достигал е 2 пъти до финала на българската песен за Евровизия.

Зад гърба му стоят голям брой музикални проекти с имена от българския и международния музикален бизнес като: Mike Fresh от Two 4 Family, Down Low, Turbo B от Snap, Coolio и Haddaway, Белослава, Живко Петров, Мария Илиева, Васил Найденов, Графа, Криста, Васил Петров, Румънеца и Енчев, Сантра и Кристо.

Чисто нов лейбъл, високо качествени музика и видео, и стабилен опит покрай едни от най-известните проекти в България, сред които са проекти на Гери-Никол, Алисия, Фики, Ева, Галена, Анелия, Цветелина Янева, Галин, Тони Стораро и др.

Андро и Насо издават, че изненадите тепърва започват. Според тях ще настъпи ново време в българската музика, и първия проект на лейбъла – „Набара“ е един прекрасен старт на техния план. Тяхното желание е да не се съобразяват с рамки и да разчупят граници, в които твърдят, че е оковано изкуството в България. Претендират за нов стил, без поставяне на разграничения какъв точно е той.