услуги

услуги

Време е да се превърнеш в професионалист!

Ние сме твоя шанс!

Всеки има различен начин на усещане към музиката. Много хора могат да правят  музика, достатъчно е да имат желание, но ако искаш да звучиш като звезда – значи си на ПРАВИЛНОТО МЯСТО!

Създаване на музика и аранжимент

Страстта към експериментите е в нашата кръв, затова не се колебай да ни провокираш с идея за новата ти песен, а останалото остави на нас! "В сградата" се случват чудеса!
Ние няма да ти дадем просто песен, ние ще ти дадем спокойствие, перспектива за развитие, опит, възможност да работиш с въображението си и много други!

създаване на текст

Знаем в какво настроение си. Само поглед и вече те познаваме! Не се стряскай, но знаем и за какво ти се пее. Текста не е просто текст, той трябва да ти идва отвътре, защото хората ще усетят, дали го изпълняваш с емоция, или не.

Ние знаем как да провокираме твоята емоция, за да се представиш пред феновете си впечатляващо!

MIXING & MASTERING

Ние от "In The Building" не правим компромис със звука. Кристалният звук, носи пълноценно изживяване, докато слушаш музика. Не подценявай този процес, той е важен както за теб като артист, така и за почитателите ти.

Нашия екип от доказани професионалисти, ще се погрижи за песента ти, както и твоя глас да звучат безкомпромисно!

продуциране на артисти

-Мислиш си, че носиш магия?

-Мислиш, че носиш нещо повече от просто желание и талант?

-Искаш да се осмеляваш да показваш своите качества?

-Не се притесняваш да експериментираш?

Изпрати ни мейл с повече информация за теб: contact@inthebuilding.eu

Създаване на персонализиран музкален подарък

Искаш да впечатлиш празнуващ/и със супер, мега, гига, ултра оригинален подарък?

Предлагаме ти точно такъв – авторска песен с текст, специално написан за твоя приятел, близък, роднина, партньор и т.н., в стил по твой личен избор. Поводите за такъв подарък могат да бъдат безброй – рожден ден, имен ден, годишнина от сватба или самата сватба, предложение за брак, приятелство, 14 февруари, Коледна музикална честитка, поздрав за човек, който е на другия край на света или всякакви други лични поводи. Песента е с времетраене около минута.

онлайн дистрибуция

Ако се занимаваш с музика, но няма кой да поддържа YouTube канала ти - ние сме на разположение! Правиш свои песни, но не знаеш как стоят нещата с Apple Music, Spotify, Deezer, Tidal, Google Play и други музикални платформи?
Ние ще обърнем внимание и на това вместо теб, защото е важно музиката ти да стига до хората, както в България - така и в чужбина! Ние ще качим музиката ти във всички водещи платформи и феновете ти ще имат достъп до нея от целия свят! 

Организация и заснемане на видеоклипове

Независимо, дали ще снимате музикално или рекламно видео, не бюджета, а креативността е важна!

Съвместната работа с най-добрите режисьори и снимачни екипи в България, ни дава преднина и в това отношение. Криейтив частта на лейбъла ни, ще се справи успешно с концепцията, организирането и всичко необходимо, до получаване на желания финален продукт!

организация на събития


Най-лудите или най-луксозните, най-многобройните или "най-частните" партита и събития, също са ни по силата.

Ако искаш да отделиш внимание на своя повод, или просто нямаш желание да губиш времето си с организация, гости и персонал - ние ще го направим вместо теб!

Защо да избера "in the building"

Композиторите, имат собствен почерк и начин на работа. Ще изброим някои от нашите качества, които ще ти помогнат в твоя избор.

Какво получавам?

Сериозното отношение е наш приоритет! Ти си звезда, а ние ти помагаме да постигаш мечтите си!

Абонирай се тук за промоционални кодове и отстъпки!